Aleix Segura y Luis Martinez campeones de España de apnea

06/10/2014

20140921N2


ls apneistes catalans s’imposen al Campionat d’Espanya celebrat a Madrid
L’Aleix Segura i la Mara Torrealba són els nous campions d’Espanya d’apnea i encapçalen la representació catalana que ha copat els primers llocs.

FotoLa Mara Torrealba encapçala la classificació general femenina com a resultat de les seves brillants actuacions en les tres modalitats en què ha pres part.

En apnea dinàmica sense aletes, l’esportista del club Ictinio ha fet l’or amb una marca de 92 metres. Aquesta primera posició també l’ha aconseguida en apnea dinàmica amb una marca de 150 metres. Pel que fa a la modalitat d’apnea estàtica, ha fet la segona posició amb una apnea de 4 minuts 23 segons.

En el cas de l’Aleix Segura, la seva victòria ha estat incontestable en haver aconseguit el primer lloc en les modalitat d’apnea estàtica, apnea dinàmica i apnea dinàmica sense aletes en el campionat que ha tingut lloc a Madrid el cap de setmana del 19 al 21 de setembre amb organització de la Federació Madrilenya d’Activitats Subaquàtiques (FMAS).

Pel que fa a l’apnea estàtica, l’apneista del club ADAS Cavalldemar ha establert una marca de 7 minuts i 9 segons. La segona posició l’ha feta el seu company de club Luis Martínez, amb 5 minuts 46 segons. La representació catalana en aquesta modalitat l’han completada el Dino Donati, de l’Skaphos Sub, amb 4 minuts 32 segons –cinquena posició- i el Sergi Bernat, també de l’Skaphos Sub, amb 1 minuts 56 segons –en la dotzena posició.

FotoEn la modalitat d’apnea dinàmica, l’Aleix Segura ha arribat als 177 metres. Amb sis metres menys, el Luis Martinez ha fet la segona posició i ha precedit el Dino Donati, que ha arribat als 139 metres i ha fet la tercera posició. El Sergi Bernat, amb 47 metres, ha fet la dotzena posició.

Quant a la modalitat d’apnea dinàmica sense aletes, el primer lloc l’ha aconseguit l’Aleix Segura amb una distancia recorreguda de 150 metres. L’han seguit, en la classificació, el Dino Donati, amb 139 metres i el Luis Martinez, amb 135 metres. Al seu torn, el Sergi Bernat ha aconseguit la tretzena posició amb una marca de 48 metres.

La bona actuació dels apneistes catalans ha fet que els tres primers llocs portin els colors de la FECDAS: el podi l’encapçala l’Aleix Segura i el segueixen el Luis Martinez i el Dino Donati.

En la modalitat d’equips, el primer lloc ha estat per a la selecció catalana amb 744, 2 punts, seguit de la Federació Balear amb 483, 2 punts i tercer la Federació Madrileña amb 399,1 punts.

Un cop acabat el campionat, les bones actuacions que hi han dut a terme els apneistes catalans els situen al capdamunt de la pràctica d’aquest esport en l’àmbit competitiu i confirmen la solidesa d’unes trajectòries que tenen abast internacional.

Cressi FECDAS FEDAS CMAS
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación.
Puede configurar las cookies o rechazar su uso haciendo clic en el botón «Configurar» o aceptarlas haciendo clic en el botón «Aceptar».